member
Şifremi Unuttum
Şifremi Unuttum

Menü

Blog

20 Kasım 2023

Özlem Duymak Üzerine Meditatif Bir Yaklaşım

Özlem Duymak Üzerine Meditatif Bir Yaklaşım

Özlem duymak güçlü bir enerjidir, seni duyumsama hissinde tutar. Daha canlı hissedersin ve getirileri olur ama kavuşmanı da engelleyebilir. 

İçinde duymak fiili geçen yaptığımız tüm eylemler, keyif duymak, güven duymak gibi aslında bir duyumsama eylemi içerir. Yani daha derinden duymanı ve hissetmeni destekler. Seni sorgulamadan ve zihinden alır, bir süre kalbin ile bağlantılı kalmanı sağlar. 

Kalp ile bağlantılı kalmak bu zamanda en çok ihtiyacımız olan şeylerdendir. Daha çok hissetmek! Bununla birlikte hissettiğimiz şeyler bizi üzmemeli, ayrı hissettirmemeli ve kaygı yaratmamalıdır. Saf bir özlem duygusuna ihtiyaç var. 

Ferhat’ın Şirin’e olan sevgi ve özlemi ona dağları deldirecek bir güç vermiş. Bizim tanrıya ve kendi özümüze olan aşkımız ve özlemimiz de bize güç verir ama ayrı hissedersek kavuşmamızı da engeller. Bizi duygusal bir alanda hapseder. 

Güç ve sevgi her zaman tüm sorunları aşmamızı sağlayan büyük bir çekim oluşturur, kendimizi gerçekleştirme yolculuğunda yolumuzu açar. Özlem, en derininle bağ kurman için heyecan duymanı sağlıyor ve sana coşku veriyorsa doğru yoldasın.