member
Şifremi Unuttum
Şifremi Unuttum

Menü

Blog

18 Ocak 2023

Masumiyetin Rehberliği

Masumiyetin Rehberliği

Yaşadığım hiç bir deneyim benim masumiyetime zarar veremez. Masumiyet, her şeye rağmen geçmişsiz ve çocuksu saf bir kalple yaşamaya devam etmektir.

Ben bu hayata deneyimlemeye geldim ve sanılanın aksine ne kadar hata yaptığım ve ne kadar kötü yola düştüğüm beni yani özümü değersizleştirmez.

Önemli olan tüm deneyimlerden ders alarak ilerlemeye devam edebilmektir ve bunu mağdur hissetmeden, saf kirletilmemiş, yargılamayan düşüncelerle yapabilmektir.

Bunu yapabildiğimde bedenim yük tutmaz. Sabah yüksüz, dinlenmiş ve huzurlu uyanabilirim. Tüm gün fiziksel olarak ne kadar yorulduğum önemli değildir, önemli olan tüm gece hiç bir şeye tutunmadan olanı kabul ederek uyumamdır.

Geçmiş geride kaldı, şimdiki anda geleceği yaratmak için ön şart olumsuza takılmadan, yönümü sadece hedeflerime çevirip, hiçbir şeyin beni yolumdan alıkoymasına izin vermeden, iç sesimi de dinleyerek ilerlemektir.

Bu, rüzgarı arkama almam ve akışı hissetmem demektir. Destek her yönden gelir ve ben hedeflerime nasıl ulaştığımı anlamadan onlar zaten gerçekleşmiştir.


Sen sadece masum kal…